Rezultate 2014

In data de 22 martie 2014 a avut loc prima editie a Pegas Duatlon Buftea.
.
Concursul a fost castigat de:
.
  Categoria masculin  
1 Ciprian Balanescu 0:58:20
2 Florin Szomyu 1:04:46
3 Liviu-Dan Zburatura 1:05:38
4 George Enescu 1:05:56
5 Dragos Teodorescu 1:06:05
     
  Categoria feminin  
1 Adriana Ceausescu 1:22:02
2 Anca Moraru 1:24:32
3 Adina Savu 1:38:13
4 Ileana Bumbulici 1:57:53
     
  Categoria Stafete  
1 Tri Team 0:58:39
  Cristian Lutic & Emanuel Trandafir
2 Sportivii 1:00:17
  Florin Biro & Stefan Scarlat  
3 The Underdogs 1:00:49
  Andrei Buletin & Catalin Manea  
4 Pegas-Lotus Bike 1:00:54
  Florin Simion & Valentin Pasa  
5 Sky Wellnes 1:00:57
  Ionel Duta & Catalin Tamas  
POZE: aici

REZULTATE: aici

Impresii ale participantilor la prima editie:

jurnalul-de-ilfov-300x291

Jurnalul de Ilfov, 24.03.2014

*************

„Duatlonul de la Buftea a fost pentru mine o cursa de pregatire in vederea participarii la Campionatul National de Duatlon, care va avea loc weekend-ul urmator.

Am fost placut surpins de implicarea autoritatilor locale, care au oprit circulatia masinilor pe intregul traseu. Foarte frumoasa a fost si alergarea in parc, iar toata atmosfera m-a facut sa am impresia ca sunt in strainatate!

Organizatorii au fost dedicati trup si suflet si avand in vedere ca a fost prima editie, consider ca s-au descurcat de minune.”

(Ciprian Balanescu, nr. 162 – Locul 1)

*************

„Frumos concursul de astazi, mai ales traseul pentru bicicleta … Felicitari tuturor participantilor! Important este sa participi, sa reusesti sa termini si sa devi un model pentru cei din jurul tau, familie, colegi, etc…. Bravo!”

(Adriana Szentgyörgyi Ceausescu, nr 152 – Locul 1 categoria feminin)

*************

„Am fost, am alergat/pedalat, am savurat … frumos, eficient, bravo băieți!! E un concurs de viitor, circulația oprită contează enorm …. foarte tare, foarte frumos, lucrurile ies când și autoritatea locală se implică. Mulțumiri pentru eventul de azi. Felicitări pentru organizare!! P.S. Pastele mi-au plăcut foarte mult, congrats bucătarului”

(Anca Moraru – nr 155, Locul 2 categoria feminin)

*************

„Multumim pentru frumosul eveniment, mai vrem! Felicitari Cosmin, Tudor & Costi si toata lumea implicata! A fost tare bine organizat, bravooooo!!!”

(Adina Savu – nr 158, Locul 3 categoria feminin; membru Pegas Triatlon Club)

*************

„In primul rand, felicitari tuturor participantilor si mai ales, organizatorilor. Cu toate ca e a doua mea competitie de genul duathlon/triathlon, am fost foarte placut surprins de organizare si de cat de bine au decurs toate, de cata implicare si efort s-au depus. Mie personal mi-a placut foarte mult, un singur defect pe care il gasesc ar fi ca se tine doar o data Rugam organizatorii sa remedieze acest aspect”

(Andrei Buletin / Stafeta Sportivii, Locul 2)

*************

„SUPERB!! Organizare, locatie, participanti, spectatori, voluntari, ghiocei, soare, etc! Felicitari!!!
Multumim!”

(Dragos Teodorescu – nr 219, Locul 5)

*************

„Extraordinara implicare, excelenta organizare! Una dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat, raportandu-ma la taxa de inscriere! Felicitari baieti!”

(Vlad Tanase – nr 218, Locul 33)

*************

Bune concursurile astea mici, iti arata pe unde esti cu pregatirea, unde mai ai de lucru si te scot din plictiseala rutiniera a antrenamentelor facute, de multe ori, solo.

Organizarea a fost destul de praf, cu sedinta tehnica de dinainte facuta dupa ureche de un om care s-a chinuit el saracu sa spuna ce era de spus dar l-au auzit probabil 5% din participanti. Nu avea o harta mare langa el, nu avea microfon/statie sau macar un megafon, si cum lumea vorbea peste el … nu s-a mai auzit nimic.

Turele de alergare au fost monitorizate ok printr-un “covor” de detectie dar cele de ciclism numai dumnezeu stie cum le-au monitorizat. Nu am vazut nici macar un om cu un caiet care sa noteze numarul de concurs al concurentilor care trec, ce sa mai vorbim de vreun “covor” de detectie, camere de luat vederi sau alte cele. Cand le-ai spus tu ca ai terminat atunci ziceau ok hai in zona de tranzitie. No comment.

In rest, traseul de alergare frumos, vreme buna, oamenii din sat de treaba (ne faceau copiii cu mana) si pana si un politist de pe traseu ne-a facut un semn de incurajare!

(Paul Calin – nr 170, Locul 51)

*************

„O zi frumoasa, cu soare. O competitie prost organizata cu 2 membri in zona de start/finish ce racneau din toti rarunchii tragand de gardurile jandarmeriei facand culoarele de concurs la modul ad-hoc pentru a nu se incurca participantii intre ei. Cine credeti ca tinea evidenta turelor biciclistilor? Sustinatorii de pe margine, pentru ca organizatorii nu puteau sa urmareasca concurentii nici macar electronic. Deh, erau prea multi! O zi frumoasa, cu soare…”

(marius_buru)

*************

„Turele trebuie sa le numeri singur, nu este chiar atât de complicat pana la 5. În plus organizatorii au pus la punct un sistem exact de verificare pentru fiecare tura, de alergare și de bicicleta, prin trecerea peste covorul de cronometrare asa ca o sa se vadă cine nu știe sa numere! Organizarea a fost excelenta pentru un prim concurs, de viitor.”

(Sergiu Serban – nr 211, Locul 16)

*************

„taaaarrrreeee!!!!”

(Adrian Ursu – nr 221, Locul 58)

*************

„Toate au decurs foarte bine in timpul cursei:
ora bine aleasa – trafic mai putin si posibilitatea tuturor de a participa;
punctul de alimentare cu apa – apa si portocale…;
spatii pentru biciclete – suficiente;
traseul pentru biciclete – bine marcat;
perioada suficienta pentru ridicarea kitutlui de concurs.
O organizare de nota 10.
Dar cum toate mi se intampla numai mie, din povestirea ce va urma sper sa trageti cateva invataminte si sa imbunatatiti atat organizarea de la fata locului cat si informatiile premergatoare curselor viitoare.
Am mai participat doar la competitii de alergare si sistemele care cronometrau timpul anuntau participantii printr-un semnal sonor ca s-a efectuat inregistrarea timpului si de aceea la intrarea in parcul Stirbei, banda neagra care inregistra timpul, am considerat-o doar o banda de START.
Am alergat o tura si pentru ca la iesire intre masa unde se afla apa si poarta (arcada portii) nu se afla nicio banda de interzicere am trecut la a doua tura, fara a trece de poarta si fara a trece peste banda neagra care inregistra timpul.
La a doua tura un oficial m-a indrumat pe traseul corect ( trecere prin poarta – traversarea benzii – revenire in parc) si atunci am realizat ca ori fur o tura ori mai fac una.
Am ales varianta pe care ar fi ales-o oricare dintre concurenti si am mai efectuat una.
Nu v-am scris acest mesaj ca pe un repros, lucruri mici mai scapa in organizarea unui astfel de eveniment si feedbackul primit din partea participantilor nu face altceva decat sa imbunatateasca urmatoarele evenimente.

 Va multumesc pentru eveniment, a fost o bucurie atat pentru mine cat si pentru prietenii si vecinii mei din Buftea si la Triatlonul din vara voi incerca sa fiu unul dintre participanti.

 Bafta multa si felicitari.”

(Daniel Marchidan – nr 197, Locul 61)

*************

Filmare video: Vlad Grigore – nr 186, Locul 50

Parteneri