Condițiile meteo nefavorabile ne obligă să amânăm Pegas Duatlonul Buftea pentru 28 aprilie.

Condițiile meteo nefavorabile ne obligă să amânăm Pegas Duatlonul Buftea pentru 28 aprilie.

În primul rând, vă felicităm pentru pasiunea pe care o puneți în sport și pentru că alegeți un stil de viață sănătos. Cu aceeași pasiune ne implicăm și noi în tot ce înseamnă organizarea unei competiții sportive, iar atunci când riscurile periclitează cel mai important lucru pentru noi – experiența participanților – luăm măsuri pentru a evita riscul producerii unor accidentări previzibile, de altfel.

Prognoza meteo din săptămâna în curs ne obligă să amânăm duatlonul, iar 28 aprilie este cel mai apropiat week-end în care nu ne-am suprapune cu alte competiții majore la care poate v-ați înscris deja și, sperăm noi, cu mai mult soare și mai puține zăpezi.

Așadar, ne întâlnim în 28 aprilie!

 

Dacă totuși nu puteți participa, vă rugăm să ne comunicați în următoarele șapte zile, dacă doriți ca taxa plătită să rămână în contul altui concurs organizat de noi, și aveți la alegere între

sau doriți să vă fie restituită, caz în care trebuie să ne trimiteți în acelasi termen de 7 zile o solicitare în aces sens, pe adresa de e-mail office@triatlon.info.ro la care să atașați dovada plății și contul în care doriți să vă fie restituită.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne vedem pe 28 aprilie, la deja tradiționala zonă de start.

 

Pegas Triatlon Club

21 martie 2018

Parteneri